Plaćanje platnim karticama

Svoju porudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. 

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.


Pošto ste uneli sve tražene podatke na kartici, nakon klika na PLATI će sistem obraditi sve informacije i na Vašu mail adresu će stići informacija o uspešnoj ili neuspešnoj transakciji sa Vaše platne kartice.

Isto tako će na mail stići i račun za odabranu porudžbinu sa detaljima Vaše transakcije i kupovine. Non Stop Oglasi d.o.o Novi Sad nije u sistemu PDV-a po Članu 33. stav 2. Zakona o PDV-u.

U slučaju da ste prijavljeni na Mastercard SecureCode ili Verifed by Visa ćemožda biti potrebno da unesete dodatne informacije u vezi sa Vašim identitetom (lozinka) na zahtev Vaše banke.

U slučaju da ne znate tražene informacije je najbolje da se obratite Vašoj banci koja Vam je izdala platnu karticu.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i  CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD.

Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Non Stop Oglasa mora ispunjavati sledeće uslove:

- Isporuka proizvoda/usluga je moguća samo na web portalu www.nonstopoglasi.rs

- Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Želimo vam uspešnu kupovinu i realizaciju u prometu nekretnina.

Imate stan za prodaju ili izdavanje ?

Postavi oglas
loader